engros brugerdefineret multifunktionel hængende metalspænde smil humørikon Tilbehør klud til børn til gaver

engros brugerdefinerede Multifunktionel Ophængning Metalspænde Smile Humørikon Tilbehør Til Børn Til Gaver

metal buckle

Tre-lag Frugt hængende kurv Creative Metal Fold Foldbar Kunst Aftagelig Frugtbassin Opbevaringskurv Vugge Indretningsartikler til hjemmetO1CN01HCga1w1VRkHEw8acx_!!2208037652650-0-cib O1CN01kMieoE1VRkH8rVHQf_!!2208037652650-0-cib O1CN01ulOYsH1VRkH78Xf5v_!!2208037652650-0-cib O1CN018zK7Xk1VRkGyJNVR9_!!2208037652650-0-cib

 

1 1

SHUNDA Crafts fremstiller, eksporterer og leverer alle typer kunst- og kunsthåndværksprodukter. Vi tilbyder en bred vifte af kundetilpassede produkter og tjenester, lige fra produktudvikling til sourcing-programoptimering. Vi er specialister i Spejl (Glasspejl, månespejl, halvmånespejl, rundt spejl, spejl med hylde, metalrammespejl, træbagspejl osv.), Kunst & Håndværk (Træhylde, metalhylde, hylde med spejl, rebhylde, harpiksartikler, harpikshåndværk, trækasse, vinkasse, tissuekasse osv.), Simpelthen bordlamper og keramiske ornamenter eller gaver til jul, Halloween, påske og Valentine og så videre . Med mange års erfaring og indsats har vi udviklet os til en boligindretningsindustriel forsyningskæde, og markedsfører systematisk industriel kæde, herunder spejl, hylde, lamper og relaterede produkter. Og vi har et fuldt strengt kvalitetsstyringssystem til at kontrollere hvert trin fra materialer, prøver, produktion, pakning til forsendelse for at sikre hvert produkt perfekt.
Vi insisterer på princippet om kunder først, kvalitet først, bedste pris og service. Og vi håber at etablere et langsigtet forretningsforhold med dig.

Vi har stærke forsyningskædekanaler og perfekt produktlinje, som kan opfylde forskellige former for kunders behov.
Vi har et højtstående team af designere, super produktudviklingskapaciteter, avanceret produktionsteknologi, professionelt salgsteam til at give kunderne one-stop serviceløsninger.

På nuværende tidspunkt har vi et dybtgående samarbejde med tusindvis af højkvalitetsvirksomheder i ind- og udland. 80% af vores produkter eksporteres. Hver SHUNDA-person bliver ved med at love dig en positiv status med professionalitet, ærlighed og høj effektivitet. Vi tror på, at vi vil blive din pålidelige partner i fremtiden.

Til eksport har vi også professionelt handelsteam og R&D-team altid til din tjeneste. Vi yder garanteret service til køb, forarbejdning og formidling af varer. Vi udfører forsendelsen med de laveste omkostninger, kortest tid og sikreste transport. Din tilfredshed er vores største kraft og høst!

Kitchen Accessories Home Black Metal Wire Fruit Basket Iron Mesh 2-Tiered Fruit Basket for Storage Vegetable


Indlægstid: 29. september 2021