træskilt julevedhæng kreativ nedtælling hjem dekoration ferie kalender vedhæng, træ velkomst dør skilt, hjemme festival dekoration skilt velkomst træ dør skilt

MOQ er 1iece, velkommen tilpasset enhver kunst og kunsthåndværk 

welcome to our home sign welcome to door sign Santa Claus sign snowman sign

SHUNDA Crafts fremstiller, eksporterer og leverer alle typer kunst- og kunsthåndværksprodukter. Vi tilbyder en bred vifte af kundetilpassede produkter og tjenester, lige fra produktudvikling til sourcing-programoptimering. Vi er specialister i Spejl (Glasspejl, månespejl, halvmånespejl, rundt spejl, spejl med hylde, metalrammespejl, træbagspejl osv.), Kunst & Håndværk (Træhylde, metalhylde, hylde med spejl, rebhylde, harpiksartikler, harpikshåndværk, trækasse, vinkasse, tissuekasse osv.), Simpelthen bordlamper og keramiske ornamenter eller gaver til jul, Halloween, påske og Valentine og så videre . Med mange års erfaring og indsats har vi udviklet os til en boligindretningsindustriel forsyningskæde, og markedsfører systematisk industriel kæde, herunder spejl, hylde, lamper og relaterede produkter. Og vi har et fuldt strengt kvalitetsstyringssystem til at kontrollere hvert trin fra materialer, prøver, produktion, pakning til forsendelse for at sikre hvert produkt perfekt.
Vi insisterer på princippet om kunder først, kvalitet først, bedste pris og service. Og vi håber at etablere et langsigtet forretningsforhold med dig.

Vi har stærke forsyningskædekanaler og perfekt produktlinje, som kan opfylde forskellige former for kunders behov.
Vi har et højtstående team af designere, super produktudviklingskapaciteter, avanceret produktionsteknologi, professionelt salgsteam til at give kunderne one-stop serviceløsninger.

På nuværende tidspunkt har vi et dybtgående samarbejde med tusindvis af højkvalitetsvirksomheder i ind- og udland. 80% af vores produkter eksporteres. Hver SHUNDA-person bliver ved med at love dig en positiv status med professionalitet, ærlighed og høj effektivitet. Vi tror på, at vi vil blive din pålidelige partner i fremtiden.

Til eksport har vi også professionelt handelsteam og R&D-team altid til din tjeneste. Vi yder garanteret service til køb, forarbejdning og formidling af varer. Vi udfører forsendelsen med de laveste omkostninger, kortest tid og sikreste transport. Din tilfredshed er vores største kraft og høst!

Ofte stillede spørgsmål:

1) Hvilke produkter producerer du?
— Vi specialiserer os i sorter af OEM/ODM professionel kunst og håndværk, såsom træhylde, månespejl, spejl med hylde, hylde med spejl, trækasse, harpikshåndværk, legetøj, bordlampe osv.

2) Kan vi bruge vores eget logo og design?
— Selvfølgelig accepterer vi OEM/ODM. Send os venligst det logo og de detaljer, du ønsker, vi kan tilpasse produkter til dig.

3) Inspicerer du de færdige produkter?
— Ja, inspektionen vil blive udført for hvert produktionstrin af QC-teamet.

4) Hvad med forsendelsen?
— Til søs, i luften, ekspres (DHL, UPS, FEDEX, TNT) osv.

5) Hvilken slags betalingsmuligheder tilbyder du?
— TT, Western Union, PayPal, kontanter, escrow, MoneyGram, kreditkort osv.

Bemærkelsesværdige funktioner:
Håndlavet kunsthåndværk

Miljøvenlig
Sikker og behagelig i brug
Perfekt gave til familier og venner og også god kunstdekoration

Kontakt os:

Shemy Shi (handelsdirektør)
Virksomhedens navn: Shunda Crafts Co.,Ltd
Mob/wechat/whatsapp: +86-18753481285
E-mail: shunda0825@126.com

 

 


Indlægstid: 06-09-2021